Solucions de control d’accés amb reconeixement facial i mesurament de temperatura

Terminals de control d'accés | Reconeixement facial | Detecció i Mesura de temperatura | Alerta de Mascareta

Ipneon presenta una completa gamma de solucions de control d’accessos, amb reconeixement facial i mesurament de temperatura. Control, precisió i prevenció.

Nous terminals de control d’accessos amb reconeixement facial i detecció i mesurament de temperatura d’HIKVISION Iberia. Amb pantalla tàctil i alerta de mascareta. Solucions fiables, precises i fàcils d’instal·lar per al control d’accés i mesurament de temperatura corporal en gimnasos, fàbriques, oficines, discoteques, hospitals, clíniques, cinemes, teatres, residències, centres comercials, supermercats, estacions, aeroports o en qualsevol altre tipus d’establiment de gran aforament. Eines de control i prevenció.

Molt probablement, després del confinament, a Espanya i la resta d’Europa s’adoptaran mesures similars a les de la Xina, tests ràpids a una mostra de la població per extrapolar a la resta, apps amb geolocalització per disposar d’identificació de l’estat de salut i immunitat de cada persona i el seu històric de moviments i relacions en temps real i, segurament, l’obligatorietat de control i mesurament de temperatura en tot tipus d’establiments de gran aforament.

Molt probablement, després del confinament, a Espanya i la resta d’Europa s’adoptaran mesures similars a les de la Xina, tests ràpids a una mostra de la població per extrapolar a la resta, apps amb geolocalització per disposar d’identificació de l’estat de salut i immunitat de cada persona i el seu històric de moviments i relacions en temps real i, segurament, l’obligatorietat de control i mesurament de temperatura en tot tipus d’establiments de gran aforament.

Per això, HIKVISION llança noves solucions tecnològiques per al control d’accessos amb detecció de la temperatura, basades en IA, per a un control d’accessos més segur i eficient, amb reconeixement facial i funcions de control de presència. El fabricant presenta els nous terminals de la sèrie MinMoe amb reconeixement facial, funcions de control de presència i detecció de temperatura. Aquests dispositius funcionen amb tecnologia IA, i amb un algoritme de deep learning que augmenta la precisió de el reconeixement facial en un 38% respecte a altres solucions amb algoritmes tradicionals. Amb una taxa de verificació de menys de 0.2 segons i una precisió millorada, aquests equips asseguren un accés sense contacte, ràpid, i extremadament pràctic de cara als usuaris. A més, són capaços de detectar imatges no animades, per la qual cosa s’eviten temptatives pel que fa a suplantació d’identitat.

Els nous terminals, que suporten diversos mètodes de validació (targeta, cara i temperatura), compten amb un rang de detecció de temperatura d’entre 30 ° C a 45 ° C i una distància d’autenticació entre 0,3 i 2 metres. El nivell de precisió en la detecció de temperatura és de ± 0.5 ° C. Com a novetat, destacar una de les funcions de detecció de mascareta, de manera que és possible programar una alarma quan el sistema detecta que la persona que entra no porta posada la mascareta.   Es tracta sens dubte d’una nova era en el control d’accessos, amb dispositius intel·ligents amb funcionalitats de primer ordre, i un disseny robust i elegant que s’adapta a qualsevol escenari. La gamma inclou dos models per a una major adaptació a les necessitats de cada client: un terminal amb muntatge a paret i una solució plug & play amb suport incorporat tipus pedestal.

Instal·lació Plug & Play Pantalla tàctil LCD 10.1 ” Max. 50.000 cares Rang de temperatura 30 ° C a 45 ° C Precisió: ± 0.5 ° C Mesura de temperatura i reconeixement facial amb detecció de febre Distància autenticació: 0,3 – 2 m Detecció de persona sense mascareta Suporta 6 estats de control de presència . TERMINAL AUTÒNOM.

Fàcil instal·lació Pantalla tàctil LCD 7 ” Mòdul de targetes Mifare inclòs Max. 50.000 cares i 50.000 targetes Rang de temperatura 30 ° C a 45 ° C Precisió: ± 0.5 ° C Mesura de temperatura i reconeixement facial / targeta amb detecció de febre Distància autenticació: 0,3 – 2 m Detecció de persona sense mascareta Suporta 6 estats de control de presència . TERMINAL SUPORT A LA PARET.

DETECCIÓ TEMPERATURA Gràcies a la detecció de temperatura, aquests dispositius es converteixen en un sistema de prevenció i detecció primerenca preliminar molt eficaç, aconseguint una precisió de mesurament de ± 0.5 ℃. Aquests equips, amb detecció de persones a través de la intel·ligència artificial, són capaços de fixar les àrees de mesurament als cossos humans, reduint així les falses alarmes causades per altres fonts de calor.