PROJECTES CCTV
ESPECIALISTES EN SOL.LUCIONS PERIMETRALS

A Ipneon despisem de total l´experiència en Projectes de CCTV tant per interior com per exterior.

projectes contra incendi
un equip altament preparat..

Ipneon disposa de les millor marques en contraincendi i pot posar a la seva disposició els nostres partners homologats per garantir una instal.lació impecable.

El teminal biométrico Suprema BioEntry P2 cuenta con: la nueva generación de tecnología biométrica de Suprema el último algoritmo de huella dactilar de Suprema sensor óptico de alta precisión OP6 un potente CPU 1.0GHz una alta velocidad de matching: máx. 10.000 match/segundoMulti-lectura de tarjetas, doble frecuenciaAdemás de ser un terminal de control de acceso biométrico también está configurado con tecnología de tarjeta RFID de doble frecuencia. Puede leer las siguientes tarjetas de alta y baja frecuencia: Baja frecuencia (125kHz), alta frecuencia (13.56MHz) de doble banda Lectura de todo tipo de tarjetas: HID multiCLASS (EM/HID Prox/MIFARE/iCLASS/DESFire/FeliCa/NFC)Interfaces versátiles Comunicación: TCP/IP, RS-485, Wiegand Input/output: TTL I/O, ReléMás flexibilidadAl configurarse con opción de multi-lectura de tarjetas RFID y de doble frecuencia juntamente con las opciones de comunicación, el terminal BioEntry P2 ofrece más flexibilidad y es ideal para soluciones de control de acceso tanto para grandes como pequeñas empresas.Comunicación con SmartphonesEl terminal Suprema BioEntry P2 da acceso garantizado usando el BioStar 2 Mobile Card. Esta solución permite tener toda la información biométrica del usuario en su dispositivo móvil, ofreciendo una mayor seguridad y facilidad de uso.Mayor capacidad Máx. 10.000 usuarios Máx. 1.000.000 de registrosDiseño eleganteBioEntry P2 tiene un formato de última generación, especialmente diseñado con unas dimensiones que permiten ubicarlo en multitud de lugares. Como por ejemplo en los marcos de las puertas gracias a su estrecho diseño (50mm).

Projectes Accés
Especialistes en detecció facial

A Ipneon em donat tot el suport als nostres clients en la posta en marxa del equips més sofisticats en control d´accés

Projectes intrusió
perimetral - interior - exterior

La segureretat en la nostra misió, i a Ipneon tenim tota la experiència en molts projectes d´intrusió , tots ells 100% efectius. El nostre sentit comú i la nostra visió garanteixen l´èxit en la instal.lació. Ipneon disposa dePartners dels sues equips per fer les posta a punt.

Projectes fitxatge
Els millors equips per fitxar

Ipneon disposa de varios Softwars per fitxar i ajudem a entendre a les empreses que es lo millor per elles.

Permeten connexions exteriors de PDs PoE a la xarxa, com ara càmeres IP exteriors, AP sense fils i altres aplicacions industrials exteriors.A més de les funcions del commutador PoE Gigabit gestionat de Layer 2 més, H70-084-30 també és un controlador de càmera IP que facilita la visió general i la gestió de les càmeres IP que compleixen amb ONVIF, fins i tot els instal·ladors no estan familiaritzats amb les funcions avançades del commutador PoE gestionat de capa 2 més. Una interfície gràfica d’usuari (interfície gràfica d’usuari) centralitzada facilita la cerca de càmeres ONVIF i la generació de topologies automàticament un cop les càmeres IP es connecten a l’H70-084-30.A més de les funcions generals del commutador L2 plus i bàsic L3 com ara ruta estàtica, QoS, seguretat, arbre d’extensió, mesurament de la longitud del cable i SNMP v1 / v2c / v3, és fàcil configurar i gestionar IP una interfície gràfica d’usuari dedicada a la vigilància IP. dispositiu. Genera automàticament mapes de topologia de xarxa que permeten el grup de VLAN, el diagnòstic de cables i la gestió de PoE.

projectes de comunicacions
xarxa - wifi - fibra

Disposem de les millor marques en equips de comunicació, com switchos especials de gamma industrisl, equips wifi a diferentes frecuències, equipament de fibra i tot això amb els millors profesionals per garantir la connexió segura al 100% de tota la nostra tecnologia.

Ultims Projectes on em particpat