PROJECTES CCTV
ESPECIALISTES EN SOL.LUCIONS PERIMETRALS

A Ipneon disposem de tota l´experiència en Projectes de CCTV tant per interior com per exterior. Els millors tècnics en CCTV t´ajudaran en la teva Posta en Marxa.

Projectes Accés
Especialistes en detecció facial

A Ipneon em donat tot el suport als nostres instaladors en la posta en marxa del equips més sofisticats en control d´accés

Projectes intrusió
perimetral - interior - exterior

La segureretat en la nostra misió, i a Ipneon tenim tota la experiència en molts projectes d´intrusió , tots ells 100% efectius. El nostre sentit comú i la nostra visió garanteixen l´èxit en la teva instal.lació. Ipneon disposa de tècnics per fer les millors posta a punt.

Projectes fitxatge
Els millors equips per fitxar

Ipneon disposa de varis Softwars per fitxar i ajudem a entendre als teus clients que es el millor per ells.

projectes de comunicacions
xarxa - wifi - fibra

Disposem de les millor marques en equips de comunicació, com switchos especials de gamma industrisl, equips wifi a diferentes frecuències, equipament de fibra i tot això amb els millors profesionals per garantir la connexió segura al 100% de tota la nostra tecnologia a la teva instal.lació.

projectes contra incendi
un equip altament preparat..

Ipneon disposa de les millor marques en contraincendi i pot posar a la seva disposició els nostres partners homologats per garantir una instal.lació impecable,

de tota la nostra tecnologia.

Ultims Projectes on em particpat

249,42 IVA no incluido

Cámara Bullet PT IP 4MP Varifocal motorizada 2.8-12mm IP66 IR50 MicroSD WDR120 MIC Hikvision