PROJECTES CCTV
ESPECIALISTES EN SOL.LUCIONS PERIMETRALS

A Ipneon disposem de tota l´experiència en Projectes de CCTV tant per interior com per exterior. Els millors tècnics en CCTV t´ajudaran en la teva Posta en Marxa.

Projectes Accés
Especialistes en detecció facial

A Ipneon em donat tot el suport als nostres instaladors en la posta en marxa del equips més sofisticats en control d´accés

Projectes intrusió
perimetral - interior - exterior

La segureretat en la nostra misió, i a Ipneon tenim tota la experiència en molts projectes d´intrusió , tots ells 100% efectius. El nostre sentit comú i la nostra visió garanteixen l´èxit en la teva instal.lació. Ipneon disposa de tècnics per fer les millors posta a punt.

Projectes fitxatge
Els millors equips per fitxar

Ipneon disposa de varis Softwars per fitxar i ajudem a entendre als teus clients que es el millor per ells.

projectes de comunicacions
xarxa - wifi - fibra

Disposem de les millor marques en equips de comunicació, com switchos especials de gamma industrisl, equips wifi a diferentes frecuències, equipament de fibra i tot això amb els millors profesionals per garantir la connexió segura al 100% de tota la nostra tecnologia a la teva instal.lació.

projectes contra incendi
un equip altament preparat..

Ipneon disposa de les millor marques en contraincendi i pot posar a la seva disposició els nostres partners homologats per garantir una instal.lació impecable,

de tota la nostra tecnologia.

Ultims Projectes on em particpat