Coronavirus

Benvolguts clients,

Després de la decisió de govern de cessar les activitats de serveis i àmbits professionals no essencials, amb la publicació d'aquesta informació al BOE de l'29 de març passat, IPNEON seguirà treballant amb la normalitat que ens permet l'estat d'alerta i les recomanacions sanitàries, ja que formem part de el sector que dóna servei i proporciona productes a empreses de seguretat privada que presten serveis de transport de seguretat, de resposta davant alarmes, de ronda o vigilància discontínua i serveis de seguretat en garantia dels serveis essencials i el proveïment a la població.

Tot això, gràcies a la possibilitat d'adquisició de tots els nostres dispositius i sol·licitud de serveis via comerç electrònic a través del nostre portal de distribució en línia, operatiu les 24 hores del dia (sempre a través de serveis de missatgeria), així com atenció tècnica via telemàtica, tant a través de el telèfon com de l'correu electrònic, en el nostre horari habitual de treball.

Per ajudar a tots els nostres clients, evitar tot el possible el contacte físic, frenar la corba i fomentar el lliurament de comandes a través dels serveis de missatgeria, seguim amb la nostra promoció de ports gratis per a tots els nostres clients. Fins al final de l'estat d'alarma i les mesures excepcionals de contenció de l'Coronavirus.

Seguim recomanant un "estoc de seguretat" per assegurar el correcte funcionament de la seva activitat, principalment en les referències més crítiques o necessàries, davant la incertesa sobre possibles problemes en el subministrament de matèries primeres, transport, mobilitat, etc.

La nostra web ipneon.com està operativa les 24 hores del dia els 365 dies de l'any perquè realitzi les seves comandes en qualsevol moment, amb estoc disponible de totes les nostres referències, preus actualitzats, fitxes tècniques i tutorials d'instal·lació, seguiment d'enviaments i gestió de facturació, tiquets de suport tècnic.

Si no està ja registrat contacteu amb el nostre departament comercial per a disposar de ple accés. Més que mai IPNEON està al costat dels seus clients.

No oblideu seguir les recomanacions sanitàries.

Compromesos amb la responsabilitat social.